Medlem i Lyngby Kickboxing

Hvorfor træne kickboxing?
Kickboxing er en kampsport som kombinerer puls, styrke, koordination, balance og smidighed.
Mange ser derfor kickboxing som en komplet form for træning. Det er kort sagt super effektiv træning for hele kroppen!
Kunne du tænke dig at komme i form, tabe de overflødige kilo, blive smidig, forbedre din kondi og styrke på én gang, have det sjovt mens du sveder og lære en kampsport? Så er kickboxing måske noget for dig.

Selvom kickboxing er en kampsport, er det absolut ikke et krav at man som begynder skal slå på hinanden. På begynderholdet træner vi teknikker på plethandsker og sparkepuder. Sparringen, som er den egentlige kamptræning, foregår kun på øvet hold og kampholdet.

Vi er en klub med plads til alle, motionister såvel som seriøse kampsports-kæmpere. Det er lige meget om du er pige eller fyr, tyk eller tynd, ung eller gammel – så kan kickboxing måske være noget for dig! Og du er altid velkommen til at komme ned og få en gratis prøvetime.

Første træning
Er du interesseret i at starte til kickboxing, eller blot nysgerrig, så kom ned og få en gratis prøvetime på vores begynderhold (se træningstider). Du behøver ikke melde din ankomst, men skal blot dukke op iført passende træningstøj, dvs. uden lynlåse eller andet der kan give skrammer, og en drikkedunk med vand. Vi træner på bare tæer på
måtter, så du skal ikke have fodtøj med. Husk at komme i god tid før træningen starter, og at tage alle smykker af. Til den første træning meddeler du blot træneren at du er ny.
Gode omklædningsfaciliteter med bad findes i Virumhallens stueplan.

Værdier
Vi er en klub for alle vores medlemmer! Den daglige træning og vores aktiviteter som træningslejre, stævner og sociale arrangementer, er med til at vi i klubben har et stærkt sammenhold. Når vi træner, foregår det i en venskabelig, men seriøs atmosfære, hvor der udvises respekt for træningen, træneren og hinanden.

I vores klub tager vi vores tekniske kunnen meget seriøst. Vi vil have at alle medlemmer udfører spark, slag og øvelser korrekt. Derfor vil trænerne rette fysisk på arme, ben, hofter og torso.

Lyngby Kickboxing har et stort netværk i forbund som WKO, WKA, WTKA og ISKA

Persondatapolitik
Som et led i beskyttelsen af vores medlemmers persondata, kan du nedenfor se hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger og til hvem vi eventuelt måtte distribuere disse til.
I LKB gemmer vi vores medlemmers navn, adresse, billede, telefonnr., e-mail og fødselsdato. Disse bliver alle gemt i medlemsdatabasen: ForeningLet og bliver som udgangspunkt ikke delt med nogen. Det er kun LKBs kasserer og klubbens næstformand som har adgang til dette system.
I forbindelse med at vores medlemmer aktivt ønsker at deltage i stævner, vil vi i forbindelse med tilmelding og matchning af kæmpere, indmelde det kæmpende medlems navn og alder til www.fightplan.dk, som fungerer som online styring af kampsports events.
E-mail bliver brugt til informationer der er økonomi- og medlemsskabsrelateret såsom opkrævning af kontingent og opdatering af medlemsinfo.
Personligt billede bliver kun brugt, som print på medlemskort.
Telefonnumre figurerer udelukkende som kontaktperson i nødstilfælde.
I forbindelse med tilskudsstøtte fra Lyngby-Taarbæk Kommune indsendes medlemmers navn og fødselsdato, som dokumentation for støtte til medlemmer under 25 år.
Medlemmer kan til hver en tid ønske indsigt i hvad deres informationer bliver brugt til, samt bede om eventuelle informationer slettet.
Ved endt medlemskab i LKB, gemmes persondata i op til 12 mdr. Ved næstkommende kontingent opkrævning vil medlemmet blive registreret som ikke betalende medlem. Ved efterfølgende kontingentopkrævning, vil medlemmet blive slettet inklusiv alle informationer omkring medlemmet.

Medlemsportal
Åben medlemsportal