Medlem i Lyngby Kickboxing

Hvorfor træne kickboxing?
Kickboxing er en kampsport som kombinerer puls, styrke, koordination, balance og smidighed.
Mange ser derfor kickboxing som en komplet form for træning. Det er kort sagt super effektiv træning for hele kroppen!
Kunne du tænke dig at komme i form, tabe de overflødige kilo, blive smidig, forbedre din kondi og styrke på én gang, have det sjovt mens du sveder og lære en kampsport? Så er kickboxing måske noget for dig.

Selvom kickboxing er en kampsport, er det absolut ikke et krav at man som begynder skal slå på hinanden. På begynderholdet træner vi teknikker på plethandsker og sparkepuder. Sparringen, som er den egentlige kamptræning, foregår kun på øvet hold og kampholdet.

Vi er en klub med plads til alle, motionister såvel som seriøse kampsports-kæmpere. Det er lige meget om du er pige eller fyr, tyk eller tynd, ung eller gammel – så kan kickboxing måske være noget for dig! Og du er altid velkommen til at komme ned og få en gratis prøvetime.

Første træning
Er du interesseret i at starte til kickboxing, eller blot nysgerrig, så kom ned og få en gratis prøvetime på vores begynderhold (se træningstider). Du behøver ikke melde din ankomst, men skal blot dukke op iført passende træningstøj, dvs. uden lynlåse eller andet der kan give skrammer, og en drikkedunk med vand. Vi træner på bare tæer på
måtter, så du skal ikke have fodtøj med. Husk at komme i god tid før træningen starter, og at tage alle smykker af. Til den første træning meddeler du blot træneren at du er ny.
Gode omklædningsfaciliteter med bad findes i Virumhallens stueplan.

Værdier
Vi er en klub for alle vores medlemmer! Den daglige træning og vores aktiviteter som træningslejre, stævner og sociale arrangementer, er med til at vi i klubben har et stærkt sammenhold. Når vi træner, foregår det i en venskabelig, men seriøs atmosfære, hvor der udvises respekt for træningen, træneren og hinanden.

Lyngby Kickboxing har et stort netværk i forbund som WKO, WKA, WTKA og ISKA