Juniorholdet

Lyngby Kickboxing har et veletableret og stort juniorhold. Både juniorer og forældre kan nedenfor få svar på mange af de spørgsmål, der typisk knytter sig til at træne hos os. Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte en af juniortrænerne, eller skrive til os på: info@lyngbykickboxing.dk.

Du bedes møde op senest 10 minutter før, omklædt. Deltagelse på kampholdet forudsætter, at man også deltager aktivt i søndagstræningerne. Al sparring sker kun med indhentet forældretilladelse. Til kampholdstræningen vil der selvfølgelig også være et stort fokus på at have det sjovt, ligesom på søndagsholdet.

Hvem kan deltage?
Lyngby Kickboxings juniorhold er for alle friske 8-17 årige drenge og piger. Er du fyldt 15 år, vil det dog også være muligt at starte på vores begynderhold. For de juniorer der fylder 15 år vil det ligeledes være muligt at rykke op på seniorholdet, såfremt man er klar til det. Det vil være både en vurdering fra den pågældende junior, samt trænerne på både junior- og seniorholdet, der laver en samlet vurdering af muligheden for oprykning til seniorholdet. Trænerne vil desuden vurdere hvilket niveau man skal starte på (begynder, øvet, kamphold). Denne fleksible overgang for de 15-17 årige juniorer er lavet for at sikre, at juniorerne også fremover trives bedst muligt i klubben, og kan fortsætte deres træning der hvor de sikres den bedste udvikling.

Prøvetime?
Hvis du tror kickboxing kunne være noget for dig, har du mulighed for at prøve det helt gratis. Du møder bare op mindst 10 minutter før træningsstart. Du har to gratis prøvetimer, før du skal melde dig ind.

Hvordan er træningen?
På juniorholdet træner vi f.eks. tekniktræning med slag og spark på puder, kondition, styrke og smidighed, alt sammen mens vi har det sjovt! Sparring foregår udelukkende på kampholdet. Vi prioriterer at der er plads til alle børn på holdet, og at der er god kontakt mellem træner, barn og forældre. Samtidig er sporten kickboxing en kampsport, og derfor lægger vi også stor vægt på en vis disciplin der skal respekteres, for at kunne træne på holdet.

Hvis hallen er lukket.
Såfremt Virum Hallen er lukket, er der ofte træning alligevel, yderligere information omkring adgang m.m kan findes på vores facebook gruppe.

Træningstøj og udstyr
Træningen foregår på bare tæer og i shorts/bukser uden lynlåse/lommer, dette af sikkerhedsmæssige hensyn. Mange er glade for at træne i klubtøj, som kan købes her: http://www.lyngbykickboxing.dk/tr%C3%A6ningst%C3%B8j
Det anbefales at alle børn efter ca. 2 træninger anskaffer sig handsker og håndbind.

Til kampholdstræning er alle elever desuden påkrævet fuldt udstyr, dvs:
- Hjelm
- Tandbeskytter
- Safety fødder
- Skinner
- Boksehandsker

Senere hen vil det anbefales at eleverne også anskaffer sig en skridtbeskytter, som også er obligatorisk jf. DKF´s regelsæt.
Har I spørgsmål til udstyr, kan I rette henvendelse til én af juniortrænerne.

Tandbeskytter i kan købes/bestilles hos vores leverandører Fightersport eller Nippon sport.
Klubben har en aftale med www.fightersport.dk og www.nipponsport.dk, hvor I kan få 15 % rabat. Husk blot at medbringe medlemskort.

Håndbind kan købes i almindelige sportforretninger, eller i kampsportsbutikker, og skal være mindst 4,5 m - elastiske.

Må forældre kigge på?
Af hensyn til børnene og disciplinen i kampsporten, vil forældre være velkomne i de sidste 10 minutter af træningen. Der er løbende "kigge-på-dage", yderligere information og datoer fremgår af det månedlige nyhedsbrev, som sendes ud til alle forældre.

Sparring og sikkerhed?
I Lyngby Kickboxing sætter vi sikkerheden højest, og anvender al udstyr påkrævet til sporten. Såfremt et barn på et tidspunkt vil komme på et niveau hvor sparring (kontakt med slag/spark) kan blive aktuelt og har lyst til at sparre, vil vi til hver en tid indhente godkendelse fra forældrene først (hvorfor barnet også derved skal have påkrævet udstyr).

Kontingent og indmeldelse
Kontingent udgør kr. 100 pr. måned og betales for hele sæsonen samt indmeldelsesgebyr på kr. 50,-. Kontingentet betales 2 gange årligt (januar og august) forud for sæsonen (start og afslutning afhænger af Virumhallen). Indmeldelsesblanket findes online på klubbens hjemmeside (klubben/medlem). Når denne er indsendt, sendes et digitalt portrætfoto til klubbens kasserer på: kfaagaard@yahoo.dk. Medlemskortet vil så hænge på klubbens tavle. Husk at flytte det, når du skal træne.

Hvem er trænere?
Jimmi Lillie, træner juniorhold/kamphold/øvet/begynder
Morten Mouritzen, træner juniorhold
Anton Jungsled, træner juniorhold
Mads Johansen, træner juniorhold
David Vinther Aaagaard, træner juniorhold
Marcus Lillie, træner juniorhold

Alle trænerne har mange års erfaring inden for kickboxing, og har alle gennemgået obligatorisk førstehjælp for børn, og besidder ligeledes en børneattest (begge dele kan forevises på forlangende).